Translate

Friday, 11 January 2013

P R O F I L E D I R I

Hai ,

Tajuk je P R O F I L E  D I R I (amboih siap capslock and space bar berturut-turut) Tetapi  Rasanya takde apa yang dikongsikan lagi mengenai peribadi diri ku memandangkan ketika ini tiada siapa yang sudi untuk mengfollow blog ku ini. yela seperti post sebelum ini "still under maintenance". masih tiada ayat - ayat indah , cerita - cerita menarik untuk dikongsikan. So , buat masa ini kenali diri ku sebagai  "aiseywomen a.k.a Miss N" (pdhal xde sapa pun nak amik tahu org nak amik kisah). Its ok , bukan populariti yang dicari tetapi kredibiliti semata - mata.

Sebenarnya , banyak sebab kenapa blog ini ditubuhkan dan antara faktor - faktor UTAMA adalah kerana ingin memahirkan dan mempraktis kelajuan aku menaip di keyboard dengan kadar lajuan terpantas dan tanpa banyak kesilapan juga menaip tanpa melihat keyboard dan sehingga sekarang aku masih gagal dan menemui jalan buntu bagi menyelesaikan kelemahan diri aku ini DAN aku sangat sedih. So , takpe praktis make perfect! here i'm go.

selesai -

No comments:

Post a Comment